Kennis opdoen en zelf aan de slag!

Wil je graag zelf aan de slag in je eigen omgeving, maar heb je even een zetje nodig of wat extra kennis? Marije deelt graag haar kennis met jou.

Lees hier over welke kennis Marije heeft opgedaan. Deze kennis draagt ze over in de vorm van een (online)lezing, workshops waarbij je samen de natuur ingaat en via één- of  meerdaagse trainingen in de permacultuur. Wat centraal staat is Marijes liefde voor de natuur vanuit een ecologisch standpunt. Al het leven is met elkaar verbonden en een ecologische eetbare tuin vergroot de biodiversiteit en trekt insecten, vogels en andere dieren aan.

Tuin-coaching

Wil je zelf in je eigen tuin aan de slag maar heb je net dat extra zetje nodig of meer kennis om aan de slag te gaan? Dan kan je gebruik maken van tuin-coaching in de vorm van de online 7-weekse cursus Your Healthy Garden, deze start meerdere keren per jaar.

Of ga samen aan de slag met Marije met de maandelijkse tuin-coaching van 1 dag per maand waarbij we ook stap voor stap aan de slag gaan. Dit kan 6 maanden of 12 maanden tuin-coaching zijn.

Marije legt je zo stap voor stap de principes van de permacultuur uit.

 

Workshops

Marije organiseert diverse workshops voor volwassenen en kinderen in de natuur. Buiten leert ze je te kijken naar de natuur, over eetbare planten, de zeven lagen van de permacultuur, composteren, biodiversiteit en meer. Sommige workshops worden gegeven in de vorm van en wildplukwandeling waarbij je uitleg krijgt over de te plukken planten of bloemen en er mee aan de slag gaat. Je leert ze bereiden en welke voordelen de planten hebben voor je gezondheid.  

Trainingen

Er zijn trainingen van één dag, maar ook meerdaagse trainingen. In de deze trainingen leer je niet alleen over permacultuur, maar het is een totale ervaring waarbij Marije haar kennis over de natuur, het aanleggen van eetbare tuinen en Kundalini-yoga met elkaar verbindt. Het is even uit je dagelijkse realiteit stappen en je onderdompelen in een grote dosis rust en natuur. Deze trainingen kunnen in Nederland of het buitenland plaats vinden. 

Verbinden met je tuin

Marije neemt je mee op een ontdekkingstocht in je eigen tuin en brengt je terug naar de natuur. En ja, je schoenen gaan uit en je zintuigen gaan aan. In deze workshop sta je bewust stil bij het feit dat jij onderdeel bent van de natuur en dat de natuur deel is van jou. Deze verbindingssessie kan in combinatie met het maken van een tuinontwerp. Contact maken met je tuin helpt je om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn van je tuin en hoe je in verbinding een tuin ontwikkelt. 

your healthy garden in 7 weeks studio van der park
workshop wildplukken kids
Studio van der Park_workshops_natuur_verbinding_eetbaar_plantsoen_buurttuin_leefbaarheid_groen_buurt
Studio van der Park_workshops_natuur_verbinding
Studio van der Park_workshops_natuur_verbinding_eetbaar_plantsoen_buurttuin_leefbaarheid_groen_buurt
Studio van der Park_workshops_natuur_verbinding_eetbaar_plantsoen_buurttuin_leefbaarheid_groen_buurt
Studio van der Park_workshops_natuur_verbinding_eetbaar_plantsoen_buurttuin_leefbaarheid_groen_buurt_bosbad_wildplukken_proef_natuur

inschrijven nieuwsbrief

9 + 14 =