Terug naar de natuur

In deze veranderende tijd hebben veel mensen behoefte aan verbinding met zichzelf en de natuur. Is jouw tuin al onderdeel van je gezin, je buurt of je school? Wil je meer dieren in je tuin? Ben jij op zoek naar een eetbare, groene oase midden in de stad? 

Laat Marije van der Park (pionier, ontwerper, permaculturist en yogi) jou helpen om de connectie met de natuur te versterken. Ze ontwerpt paradijzen in de vorm van eetbare bostuinen, groene schoolpleinen en eetbare plantsoenen. Kleine natuur in de buurt om van te genieten en te oogsten. Dat maakt ons gezonder, gelukkiger, meer verbonden en in harmonie met de natuur. 

Marije ontwerpt en adviseert over bostuinen en eetbare openbare ruimtes. Daarnaast geeft ze verschillende cursussen, zoals de workshop Verbinding mens en natuur om mensen in contact te brengen met de natuur en workshops over duurzaam leven, composteren en wildplukken.

Marije van der Park doorliep verschillende leerscholen zoals de Design Academy, een permacultuur-training en de lerarenopleiding Kundalini-yoga. Ze heeft grote affiniteit met de antroposofie. Neem contact op voor meer informatie. Goed voor jou en de aarde.